ERP box lees meer - ICTinformatiecentrum.nl

Veelgestelde vragen over de ERP box

Waaruit bestaat de ERP box?

De box bestaat uit alles wat je nodig hebt om goede keuzes te maken en je project in goede banen te leiden. Je ontvangt direct digitale informatie en twee boeken per post: het Basisboek ERP en een eigen uitgave van het ICT informatiecentrum (regelmatig in de top 100 van Managementboek!) over het succesvol uitvoeren van softwareprojecten. Beide móet je lezen als je aan een ERP project begint!

Waarom zou ik een ERP box aanvragen?

Die vraag kan het best beantwoord worden door de duizenden grote en kleine organisaties die in de afgelopen 20 jaar de ERP box gebruikten. Maar om je een beeld te geven: meer dan 90% vond en vindt de ERP box enorm waardevol en praktisch en had de informatie niet willen missen.

Wanneer kan ik een box aanvragen?

De ERP box is eigenlijk alleen zinvol als je serieus overweegt een nieuwe ERP oplossing te gaan kiezen. Voor studiedoeleinden of voor ‘zomaar, omdat het gratis is’, is de box niet bedoeld.

Wat gebeurt er met de gegevens die ik achterlaat?

Die worden gebruikt om je de best passende informatie te kunnen sturen. Deels van ons (ICT informatiecentrum) en deels van enkele ERP specialisten. Daarmee is ook direct duidelijk waarom de box gratis kan zijn; zij betalen de kosten.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Het ICT informatiecentrum kan je gewoon bellen of mailen met je vragen. Ons telefoonnummer is 030 227 21 20. Mailen kan op info@ictinformatiecentrum.nl. Wij helpen je graag!

< Terug naar aanvraag